Reparatie vaak in 30 minuten. Selecteer hieronder uw toestel.

Energie

Energie

Besparen op uw energierekening?

Overstappen van energie, klinkt dit als veel gedoe? Dat is het niet! In de tijd dat u een kop koffie drinkt, hebben wij het goedkoopste energiecontract voor u gevonden en kunt u direct overstappen! Dit kost u geen energie, maar u bespaart er gegarandeerd op!

Nu de energieprijzen historisch laag zijn, loont het zelfs nog meer om over te stappen. Wilt u graag hulp bij de overstap naar een goedkopere energieleverancier? Bij ons ontvangt u altijd een passend aanbod op basis van uw persoonlijke situatie en uw huidige verbruik. Dus, groot of klein gezin, laat het ons weten en we bekijken samen welke deal het best past bij uw situatie.

Uw overstapboete wordt betaald

Wanneer u naar de goedkoopste energieleverancier wilt overstappen, maar uw huidige contract nog niet is afgelopen, kan uw huidige energieleverancier een overstapboete opleggen. De overstapboete wordt ook wel een opzegvergoeding genoemd. Een overstapboete geldt alleen voor contracten met een bepaalde looptijd. Wanneer u een contract hebt met onbepaalde looptijd, kun u het contract altijd gratis opzeggen met een opzegtermijn van 30 dagen. Is er sprake van een overstapboete van uw huidige energieleverancier? Geen probleem: Deze betaalt uw nieuwe leverancier voor u! Dit geldt echter uitsluitend voor particuliere klanten. Zakelijke klanten adviseren wij om het huidige contract uit te dienen om hoge boetes te voorkomen. Uiteraard helpen wij u dan wel met de opzegging per einddatum en bij het aanmelden van uw nieuwe en goedkopere energieleverancier!

Cire gecertificeerd

Wij zijn Cire gecertificeerd!

Wij vinden transparantie en kwaliteit enorm belangrijk. Wij streven altijd naar de beste en meest eerlijke oplossing voor onze klanten. En daarom zijn wij dan ook bijzonder trots om te kunnen melden dat wij het CIRE-keurmerk hebben behaald!

Wat is CIRE?
Het CIRE Keurmerk is een initiatief van de grootste energiemaatschappijen (waaronder ENGIE, Eneco en GreenChoice). Daarnaast wordt het initiatief ondersteund door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en is voornamelijk bedoeld om agressieve energieverkopers tegen te gaan. Het doel is om de consument te beschermen en om de markt van energie-intermediairs transparanter te maken.

Waarom is CIRE in het leven geroepen?
Het ACM heeft onderzoek gedaan naar de verkoop van energiecontracten en kwam tot de conclusie dat het vaak niet op een eerlijke manier werd gedaan. De consument was hier bijna altijd de dupe van en dit zorgt voor wantrouw van zowel energieleveranciers, als de wel eerlijke distributieplatformen.
Het handhaven en doorvoeren van meer wetgeving is daarom dan ook een eis om de markt eerlijk en transparant te houden. Het CIRE-initiatief moet het probleem van agressieve en oneerlijke intermediairs de kop in te drukken en het vertrouwen bij de consument te herstellen.

Wat houdt verificatie door CIRE in?
Met een CIRE-keurmerk is het makkelijker om te herkennen of dat de consument te maken heeft met een eerlijke en transparante partij. CIRE staat voor controle van de directie/eigenaar van de partij, de kwaliteit van online vindbaarheid, de bereikbaarheid bij problemen & vragen en de reputatie op het internet.

Het CIRE-keurmerk is geen eenmalige check-up. Het is een doorlopend proces waarbij de partij in kwestie continu wordt gecontroleerd op volledigheid, kwaliteit en actualiteit.

Kom langs in onze winkel en wij helpen u direct!

U bent van harte welkom in onze winkel in Asten. Een afspraak maken is niet nodig.