Energie

Energie

Energie vergelijken doen wij voor u

Bijna 85% van de Nederlandse huishoudens betaalt teveel voor energie. Dat is natuurlijk zonde! iPhone Reparatie Asten vergelijkt iedere dag alle energie-aanbiedingen en wij garanderen u dus altijd de beste prijs. Zo bespaart u op uw energie, zonder dat het u energie kost.

Wij regelen voor u de beste deal op basis van uw huishouden en huidige energieverbruik.

Overstappen

Overstappen betekent besparen op uw energierekening. Wij ontzorgen u hierbij volledig. Het vergelijken, afstemmen en overstappen regelen wij namelijk voor u, ook wanneer uw huidige contract nog loopt. De voordelen op een rij:

  • iPhone Reparatie Asten is een onafhankelijke energievergelijker. U betaalt dus nooit teveel.
  • De overstap regelen wij voor u zonder dat u zonder stroom of gas komt te zitten.
  • U kunt bij ons altijd overstappen.
  • Wij garanderen altijd een eerlijk en onafhankelijk advies op maat. Neem direct contact met ons op.

Wij zijn Cire gecertificeerd!

Wij vinden transparantie en kwaliteit enorm belangrijk. Wij streven altijd naar de beste en meest eerlijke oplossing voor onze klanten. En daarom zijn wij dan ook bijzonder trots om te kunnen melden dat wij het CIRE-keurmerk hebben behaald!

Wat is CIRE?

Het CIRE Keurmerk is een initiatief van de grootste energiemaatschappijen (waaronder ENGIE, Eneco en GreenChoice). Daarnaast wordt het initiatief ondersteund door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en is voornamelijk bedoeld om agressieve energieverkopers tegen te gaan. Het doel is om de consument te beschermen en om de markt van energie-intermediairs transparanter te maken.

Waarom is CIRE in het leven geroepen?

Het ACM heeft onderzoek gedaan naar de verkoop van energiecontracten en kwam tot de conclusie dat het vaak niet op een eerlijke manier werd gedaan. De consument was hier bijna altijd de dupe van en dit zorgt voor wantrouw van zowel energieleveranciers, als de wel eerlijke distributieplatformen.
Het handhaven en doorvoeren van meer wetgeving is daarom dan ook een eis om de markt eerlijk en transparant te houden. Het CIRE-initiatief moet het probleem van agressieve en oneerlijke intermediairs de kop in te drukken en het vertrouwen bij de consument te herstellen.

Wat houdt verificatie door CIRE in?

Met een CIRE-keurmerk is het makkelijker om te herkennen of dat de consument te maken heeft met een eerlijke en transparante partij. CIRE staat voor controle van de directie/eigenaar van de partij, de kwaliteit van online vindbaarheid, de bereikbaarheid bij problemen & vragen en de reputatie op het internet.

Het CIRE-keurmerk is geen eenmalige check-up. Het is een doorlopend proces waarbij de partij in kwestie continu wordt gecontroleerd op volledigheid, kwaliteit en actualiteit.

Kom langs in onze winkel en wij helpen u direct!

U bent van harte welkom in onze winkel in Asten. Een afspraak maken is niet nodig.